Švajcarci prozivaju Noleta

Izvor: RTS, 15.Nov.2011, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarci prozivaju Noleta

Provokativnom karikaturom jedan švajcarski list u Cirihu prozvao je Novaka Đokovića. Na karikaturi se vidi srpski teniser kako na leđima tegli ogroman džak pun novca, uz komentar: "Rame uvek ovako boli", aludirajući na to da je Đoković učestvovao na turniru u Parizu samo da bi uzeo 1,6 miliona dolara bonusa.

Zemlja "milka" čokolade, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << satova i Rodžera Federera teško podnosi činjenicu da je njen teniser trenutno tek na četvrtom mestu. Izgleda da teniskim zaljubljenicima u Švajcarskoj još više smeta činjenica što tron trenutno pripada Novaku Đokoviću.

Tako je švajcarski list Zontags cajtung u Cirihu objavio karikaturu na kojoj se Novak Đoković vidi kako na leđima tegli ogroman džak sa parama uz komentar: "Rame uvek ovako boli", jasno aludirajući na to da je srpski teniser učestvovao na turniru u Parizu samo da bi uzeo bonus od 1,6 miliona dolara.

Sa leve strane karikature preneti su naslovi novina koje otvoreno tvrde da je Đoković učestvovao na turniru u Parizu samo da bi uzeo pare.

I dok se švajcarski listovi bave Novakom Đokovićem, srpski teniser se pojavio u Rimu, gde je gostovao u popularnoj zabavnoj emisiji "Fiorello Show" koja se emituje na televiziji Rai uno.

Nole je u opuštenom razgovoru sa domaćinom emisije Rosariom Fiorelom ponovo šarmirao italijansku publiku, a sa voditeljen je odigrao i egzibicioni teniski meč na podijumu.

Đoković se i dalje oporavlja od povrede ramena zbog koje je morao da se povuče sa turnira u Parizu, a očekuje se da prvi reket sveta učestvuje na završnom Masters turniru koji 20. novembra počinje u Londonu.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.