Izvor: Radio 021, 14.Maj.2024, 09:50

FOTO, VIDEO Ponovo blokirano glasanje na Filozofskom fakultetu,stigle policija i hitna

Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, članovi neformalne grupe STAV, ponovo su blokirali glasanje za Studentski parlament, nakon čega su stigle i policija i Hitna pomoć.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guranje, laktanje, stigla i policija: Izbori za studentski parlament na Filozofskom u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2024

Ponavljanje izbora za studentski parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu održava se danas, a uprkos najavljenoj blokadi dela studenata - nekoliko njih je ipak glasalo. Bilo je i laktanja i guranja, a ispred fakulteta stigla su dva policijska vozila, ali i interventna. Na pitanje zbog čega su pozvani...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ponovo prekinuto glasanje za Studentski parlament u Novom Sadu: Koškanje na ulazu na biračko mesto, intervenisala Hitna pomoć i policija

Izvor: Danas, 14.Maj.2024

Glasanje za Studentski parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu ponovo je prekinuto, ali je danas pozvana na intervenciju i Hitna pomoć te policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.