Novi album niškog di-džeja donosi ambijentalnu elektroniku koja je više za kuću, a ne klubove

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2024, 09:47

Novi album niškog di-džeja donosi ambijentalnu elektroniku koja je više za kuću, a ne klubove

Nakon serije događaja elektronske muzike koje je organizovao poslednjih 20 godina, od Bekstva u prirodu do Nisomnije, niški producent i di-džej Vladan Cvetković Kalson pre 4 godine osnovao je izdavačku kuću Stellar Mode. Sinoć je u Vinil kafe-u promovisao treći album ambijentalne elektronike. Za svoju muziku kaže da nije komercijalna, ali i to da je u Nišu trenutno manja zainteresovanost publike za ovaj žanr.
foto: Nikola Đukić Treće izdanje koje je objavio za svoju izdavačku kuću, Nišlija Vladan Cvetković Kalson opisuje kao poprilično eksperimentalno, te da izlazi iz domena klasične klupske elektronike, hausa i tehna, koji se često puštaju u noćnim klubovima.
Muzika...
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.