Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Maj.2024, 09:58

Beogradski noćni market na pijaci „Skadarlija“ (17. maj 2024)

Popularna manifestacija, Beogradski noćni market, biće održana u petak, 17. maja 2024. od 18.00 do ponoći, na pijaci „Skadarlija“. Iz JKP „Beogradske pijace“ i Udruženja „Najjači ukusi Srbije“ najavljuju da posetioce očekuje velik broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama. „Šampioni beogradskih pijaca“, poljoprivredni proizvođači, … Članak Beogradski noćni market na pijaci „Skadarlija“ (17. maj 2024) se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prolećni sajam cveća 2024. u parku Manjež, II deo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Maj.2024

Prolećni sajam cveća 2024. tradicionalno će biti održan u parku Manjež od petka, 17. maja, do nedelje, 26. maja 2024. Ovo je drugi deo manifestacije. Dolazak na izložbu je potvrdilo oko 30 izlagača iz cele Srbije sa svojom postavkom na dobro poznatom mestu u Beogradu gde se okuplja veliki broj...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.