PRVA IZJAVA POSLE VELIKE POBEDE: Novak na ivici plača! Obaveštenje ga je ODUŠEVILO - Nismo mladići, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 23:39

PRVA IZJAVA POSLE VELIKE POBEDE: Novak na ivici plača! Obaveštenje ga je ODUŠEVILO - "Nismo mladići, ali..."

Briljantan trijumf.

Novak Đoković je vladar tenisa, čak i u Nadalovom Parizu! Pobedio je 13-stostrukog šampiona Rolan Garosa na njegovom turniru, rezultat u polufinalu je bio 3:1 za srpskog asa.

Prvi reket sveta je dao izjavu posle meča i obratio se prisutnoj publici.

- Moja privilegija je bila da budem ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da igram ovaj meč sa Nadalom. Celog života se čekaju ovakve stvari, fantastična energija, atmosfera. Hvala puno publici, bili ste fantastični, podržavali ste obojicu - rekao je emotivni Novak publici, na ivici suza radosnica je bio.

🇷🇸 HE’S DONE IT 🔥

Novak Djokovic knocks Rafael Nadal out of the French Open with a 3-6; 6-3; 7-6; 6-2 victory.#RolandGarros pic.twitter.com/0eRxQJzNZ5

— SuperSport 🏆 (@SuperSportTV) June 11, 2021

Danas počinje Evropsko prvenstvo, a prvi favoriti za titulu su Francuska i Engleska, na koje je kvota 6,00. Slede Belgija i Nemačka s kvotom 8,00, pa Španija i Portugalija (9,00)… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača EURO 2020.

Opisao je i svoju igru protiv Rafe Nadala.

- Prosto sam morao da igram najbolji mogući tenis da bih mogao da pobedim Rafu na ovom terenu. Teško je naći reči da opišem emocije i koliko je teško igrati protiv Rafe na "Filipu Šatrijeu" - smatra Novak. Onda je odgovorio i na pitanje o pritisku u ovakvim mečevima.

- Nema pritiska. To makar sebi govorim. Uvek pokušavam da unapredim stvari, sebe kao osobu - rekao je Nole.

U jednom trenutku tokom meča je stiglo obaveštenje preko razglasa da publika sme da ostane i da gleda meč.

- Ako razmatramo šta smo sve preživeli u ta četiri i po sata, naravno da smo želeli da publika ostane. Imali smo sjajnu podršku tokom celog duela. Nismo više mladići, već veterani, ali mnogo nam znači fantastična energija publike - zaključio je Novak.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda američka gimnastičarka Simon Bajls.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.