Izvor: RTS, 11.Jun.2021, 23:51

Novak: Jedan od najvećih mečeva koje smo Rafa i ja odigrali u Parizu

Nakon spektakularnog meča i pobede nad Rafom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa, Novak Đoković je ocenio da je ovo bio jedan od njihovih najboljih duela u Parizu.
Đoković je u spektakularnom meču, posle preokreta, savladao Rafu Nadala i plasirao se u finale Rolan Garosa.

"Neverovatan meč. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zadovoljstvo je igrati s Rafom, pogotovo ovakav meč. Ovo je jedan od najvećih mečeva koje smo igrali u Parizu", rekao je Novak nakon meča i zahvalio navijačima na sjajnoj atmosferi.
"Rafa je najdominantniji igrač u istoriji Rolan Garosa, izgubio je dva, sada tri meča u celoj karijeri, a igra ovde skoro 20 godina. To dostignuće govori samo za sebe. Broj pobeda koje je ostvario na ovom terenu je neverovatan. Svaki put kada ovde kročite na teren s njim, znate da morate da se popnete uz Mont Everest da biste ga pobedili", istakao je Đoković na konferenciji za novinare.
Đoković je i podsetio da je prethodno dobio samo jedan od osam mečeva protiv Nadala u Parizu.
"Pokušavao sam da izvučem pozitivne stvari iz tog meča iz 2015. godine i da ih implementiram ove večeri, što mi je uspelo. Ovo je samo jedan od onih mečeva koje ću pamtiti jako dugo, ne zato što sam pobedio nego zbog atmosfere i okolnosti, koje su zaista posebne", zaključio je Đoković.
Novak će u finalu Rolan Garosa igrati protiv Stefanosa Cicipasa, koji je u pet setova  savladao Aleksandra Zvereva.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković beži Nadalu 2.683 boda, novi sudar giganata moguć u polufinalu Vimbldona

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 05:48

Mogao bi Novak i da uveća prednost u odnosu na konkurenciju, jer će u slučaju da slavi protiv Cicipasa na trenutnih 11313, dodati još 800 bodova..Sinoć je Novak Đoković 30 put u karijeri pobedio Rafaela Nadala, plasirao se u finale Rolan Garosa ali i najvećem rivalu debelo pobegao na ATP listi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.