Đoković: Najbolji meč koji sam odigrao u Parizu

Izvor: B92, 11.Jun.2021, 23:32

Đoković: Najbolji meč koji sam odigrao u Parizu

Novak Đoković govorio je odmah nakon meča sa Rafaelom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa.

Srpski teniser je slavio posle još jedne epske bitke - 3:6, 6:3, 7:6 (4), 6:2.

"I moje je zadovoljstvo da igram protiv Rafe jedan ovakav meč. I ovo je sigurno najbolji meč koji sam odigrao u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Parizu. I jedan od mečeva u sjajnoj atmosferi sa neverovatnom energijom sa tribina. Za navijače i jednog i drugog igrača... Sve je bilo fantastično", rekao je Novak.

Bilo je intenzivno i naporno u svakom poenu. Kako ostati koncentrisan?

"Jako je teško naćin reči da se opiše kako je posebno igrati sa Rafom ovde. Teško je objasniti i koliki je pritisak igrati sa Rafom ovde. A pritisak je privilegija. Gledam da unapredim svoj karakter, da se unapredim kao osoba, naravno i u tenisu...", dodao je on.

Novak će u finalu igrati sa Cicipasom u nedelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Ovo je jedan od najvećih mečeva koje smo odigrali u Parizu

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021

"Privilegija je igrati sa Rafom", kaže srpski teniser..Osam puta do sada su se Novak Đoković i Rafael Nadal sastajali na Rolan Garosu, ali večerašnji teniski maraton zasigurno je jedan od najimpresivnijih koji smo gledali. Ne samo na Otvorenom prvenstvu Francuske već od prvog pa do večerašnjeg...

Nastavak na MozzartSport.com...

NOVAK POŽELEO JELENI DOBRO JUTRO: Uz fotku koja je OBIŠLA ceo svet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 10:48

Posle epske pobede nad Rafaelom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa...Spektakularnom pobedom u četiri seta nad Rafaelom Nadalom, Novak Đoković se plasirao u finale Rolan Garosa, gde će protiv Stefanosa Cicipasa iz Grčke imati priliku da osvoji drugi pehar u Parizu...Drugi dan na Evropskom prvenstvu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.