Novak Đoković u finalu turnira u Londonu

Izvor: Politika, 10.Nov.2013, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković u finalu turnira u Londonu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale završnog turnira sezone u Londonu, s obzirom na to daje u polufinalu pobedio Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:3, 6:3.

U poslednjem takmičarskom meču sezone Đoković će igrati protiv „večitog” rivala, Španca Rafaela Nadala koji je ranije savladao Rodžera >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Federera.

Večerašnji duel Đokovića i Vavrinke trajao je sat i 25 minuta, a srpski teniser u svim elementima igre bio je za klasu bolji od rivala.

Đoković i Nadal će sutra odigrati 39. međusobni duel, a Španac trenutno vodi sa 22:16 u pobedama.

Poslednji put srpski i španski teniser sastali su se prošlog meseca u finalu turniru u Pekingu, kada je slavio Đoković.

Finalni meč mastersa u Londonu, na kojem srpski teniser brani titulu, igra se u ponedeljakod 21 sat po srednjeevropskom vremenu.

Tanjug

objavljeno: 11.11.2013.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   London,   Federer

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković ubedljivo do finala

Izvor: Beta, 10.Nov.2013

BEOGRAD, 10. novembra 2013. (Beta) - Najbolji srpski teniser Novak Djoković plasirao se u finale završnog Mastersa u Londonu, pošto je u nedelju u polufinalu pobedio Stanislasa Vavrinku u dva seta, 6:3, 6:3...Djoković je ta.

Nastavak na Beta...

Đoković lako preko Vavrinke do finala sa Nadalom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2013

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se večeras u finale završnog turnira sezone u Londonu, pošto je u polufinalu pobedio Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:3, 6:3. U poslednjem takmičarskom meču sezone Đoković će igrati protiv "večitog" rivala, Španca Rafaela Nadala koji je ranije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Novak dobio dres Čelsija od Luiza

Izvor: B92, 11.Nov.2013, 09:06

Defanzivac Čelsija David Luiz iskoristio je priliku da se upozna sa Novakom Đokovićem nakon trijumfa srpskog tenisera u polufinalu završnog Mastersa...Brazilac, koji u poslednje vreme nije u prvom planu kod Žozea Murinja, doneo je srpskom teniseru dres Čelsija, a za uzvrat je dobio majcu koju Novak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.