Đoković: Očekujem sjajno finale protiv Nadala

Izvor: NaDlanu.com, 11.Nov.2013, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Očekujem sjajno finale protiv Nadala

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je veoma lako savladao Švajcarca sa 6:3, 6:3 i izborio novo finale protiv Rafaela Nadala, u ponedeljak od 21:00 uz prenos na TV B92.

"Uživao sam na terenu. Ovo je bila moja daleko najbolja partija do sada na turniru. Želim da čestitam i Stenu na odličnoj sezoni i neka mu sledeća godina bude >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << još bolja", rekao je Đoković. Novinar u Londonu pitao je Đokovića da li oseća da je nepobediv. "Nije to reč kojom bi opisao svoju formu. Ne postoje nepobedivi. Ne gledam previše unapred, idem korak po korak i zato mi je mnogo lakše da budem skoncentrisan", objasnio je srpski teniser. Duel u finalu biće 39. okršaj Đokovića i španskog tenisera. Nadal trenutno vodi sa 22-16 u pobedama. "Očekujem sjajno finale. Nadam se da će navijači moći da uživaju, jer mi na terenu sigurno hoćemo. Naši dueli su uvek napeti i uzbudljivi, mnogo dobro se poznajemo. Neće biti tajni, a pobediće bolji", poručio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samouvereni Nole

Izvor: RTS, 11.Nov.2013

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Stanislasom Vavrinkom u polufinalu mastersa u Londonu da je to bila njegova najbolja partija dosada na turniru i istakao da očekuje još bolji meč protiv Rafaela Nadala u finalu...Srpski teniser je, bez previše problema, savladao Švajcarca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.