KAKAV HVALOSPEV AMERIKANACA! Đoković dokazao da je najbolji član “velike trojke”, NIJE ZASLUŽIO ono od navijača u finalu!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV HVALOSPEV AMERIKANACA! Đoković dokazao da je najbolji član “velike trojke”, NIJE ZASLUŽIO ono od navijača u finalu!

Foto: Tanjug/AP Novak Đoković je u nedelju osvojio Vimbldon po peti put, a prestižni američki portal “Atlantik” objavio je kako je od ovog finala “velika trojka” dobila predvodnika. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Foto: Tanjug/AP Novak Đoković A to je upravo naš Novak Đoković. Srbin je po treći put porazio Federera u finalu čuvenog grend slema, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a pomenuti “Atlantik” je jednom sjajnom rečenicom napravio pokriće za tvrdnje o tome da je Nole verovatno najbolji ikada – “Đoković je najbolji zato što svoje najveće rivale pobeđuje na njima omiljenim podlogama”. Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković već više od deceniju čine najbolju tenisku trojku ikada u “belom sportu”, srpski igrač je trenutno prvi na ATP listi i kao takav bio je matematički favorit pred ovogodišnje finale, ali među tim igračima favorita nema. Međutim, nedeljnom pobedom Nole je potvrdio svoju poziciju i na listi, i među najvećim rivalima što je napisao i “Atlantik”: blictv_rs/main 0 imasdk 1 0 https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1×1|400×300|640×480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll – Novak Đoković je najmlađi član “velike trojke” u kojoj su još Rodžer Federer i Rafael Nadal, oni su obeležili poslednju deceniju u svetu muškog tenisa. I Rodžer i Rafa su superzvezde obožavane zbog sportskih ideala koji ih prate tokom mečeva, elegancija i preciznost kod Federerovog klasično-napdačkog stila tenisa i požrtvovanje i žestina Nadalove igre. Međutim, pobedom Đokovića u nedelju podstaklo je ideju o tome da je Srbin najbolji u svojoj generaciji, stoji na početku teksta lista iz Bostona. – Tokom meča, publika je bila izraženo naklonjena Federeru. Očigledan nedostatak podrške nije uznemirio Đokovića do nivoa koji jeste u polufinalu Vimbldona kada je imao sličnu situaciju. Tada protiv autsajdera Roberta Bautiste-Aguta. Novak se čak i “rugao” publici zbog navijanja za Španca tada. blictv_rs/main 0 imasdk 1 0 https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1×1|400×300|640×480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll – Grupa navijača je u nedelju toliko glasno […] More
The post KAKAV HVALOSPEV AMERIKANACA! Đoković dokazao da je najbolji član “velike trojke”, NIJE ZASLUŽIO ono od navijača u finalu! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Wimbledon

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.