Đoković: Najuzbudljivije finale, Federer me inspiriše

Izvor: RTS, 14.Jul.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Najuzbudljivije finale, Federer me inspiriše

Neposredno po završetku epskog finalnog duela protiv Federera, Novak Đoković je rekao da je to bilo najuzbudljivije finale koje je odigrao i rekao da ga tridesetsedmogodišnji Švajcarac inspiriše.
"Ovo je verovatno najuzbudljivije finale ikada koje sam igrao, a sigurno među dva, tri u karijeri, protiv jednog od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenisera svih vremena, koga veoma poštujem", rekao je Đoković. 

"Nažalost, neko iz ovakvih mečeva mora da izađe kao poraženi.. Obojica smo imali šanse, a nestvarno mi je da sam morao da spasem dve meč lopte. Čudno je bilo i u taj-brejku na 12:12. U suštini, nadao sam se da ću doći do taj-brejkova", dodao je Đoković u izjavi na Centralnom terenu.
Najbolji tbeiser planete naglasio je da ga inspiriše to što Federer radi, pošto je ranije Rodžer rekao da želi da inspiriše 37-godišnjake da se i dalje bore.

"Ja sam jedan od onih koje on ispiriše... Rekao sam i ranije, kada sam bio klinac, dok sam rastao i sanjao da budem teniser, Vimbldon je uvek bio turnir na kom sam želeo da se pojavim, da igram... Sanjao sam da ću biti ovde. Sada na ovom mestu delim specijalna osećanja sa sinom i roditeljima. Supruga i ćerka su kod kuće, šaljem im zagrljaje", zaključio je Novak nakon velikog trijumfa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Nikad uzbudljivije finale, Federer inspiriše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle osvajanja pete titule na Vimbldonu rekao da je ovogodišnje finale protiv Švajcaraca Rodžera Federera jedno od najuzbudljivijih u njegovoj karijeri..."Ovo je verovatno najuzbudljivije finale koje sam ikada igrao. Sigurno među dva, tri u karijeri, protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.