ZA ISTORIJU! Novak je savladao Federera, pa izveo VIMBLONDSKI RITUAL uz ovacije publike /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 14.Jul.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA ISTORIJU! Novak je savladao Federera, pa izveo VIMBLONDSKI RITUAL uz ovacije publike /VIDEO/

Foto: Will Oliver / EPA; Novak Đoković osvojio je petu titulu na Vimbldonu, a onda ponovio ritual koji praktikuje na ovom prestižnom takmičenju. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Naime, na kraju meča, Đoković je počupao malo trave sa terena, a potom je pojeo, što je publika pozdravila ovacijama. -Broj pet >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ima dobar ukus – opisali su ovaj postupak na zvaničnom tviter nalogu Vimbldona, aludirajući na njegovu petu titulu. Foto: Will Oliver / EPA; Đoković je danas u epskom finalu pobedio Rodžera Federera, a istovremeno je uspeo da izjednači neverovatan rekord star 71 godinu. Naš teniser je uspeo da spase meč loptu i da potom osvoji trofej u Londonu, što je uspelo Bobu Falkenbergu davne 1948. godine. More
The post ZA ISTORIJU! Novak je savladao Federera, pa izveo VIMBLONDSKI RITUAL uz ovacije publike /VIDEO/ appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

INTERNET EKSPLODIRAO ZBOG ĐOKOVIĆA: Konačno otkriveno zašto Novak jede travu na Vimbldonu! Nećete verovati šta je u pitanju (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Jul.2019

Novak Đoković ima tradiciju, kad god osvoji Vimbldon, on pojede malo trave sa Centralnog terena posle pobede u finalu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.