Đoković se plasirao u 3. kolo

Izvor: NaDlanu.com, 30.Maj.2012, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se plasirao u 3. kolo

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je sa 3:0 u setovima (6:0, 6:4, 6:4) pobedio Blaža Kavčiča iz Slovenije.

Đoković je odlično počeo današnji meč protiv 99. igrača na svetskoj rang listi i dobio prvi set posle samo 23 minuta igre.Naredni rival Đokoviću na Rolan Garosu biće pobednik duela Nikolas Devilde (Francuska) - Mihael Berer (Nemačka).Danas su na terenima Rolan Garosa i Ana Ivanović i Viktor Troicki.Anu Ivanović u drugom kolu očekuje veliki izazov jer se sastaje s najboljom izraelskom teniserkom Šahar Per (25) od koje je poražena u sva tri dosadašnja međusobna okršaja, poslednji put 2010. u Karlsbadu. Per trenutno zauzima 55. mesto na WTA listi, početkom 2011. godine bila je 11. teniserka na planeti, ali je posle zaigrala lošije i imala je problema sa povredom leđa. Viktora Troickog u drugoj rundi očekuje 45. teniser sveta Fabio Fonjini (25).Srpski teniser ima pozitivan skor sa Fonjinijem, vodi sa 2:1, ali poslednji meč dobio je Italijan, u Sinsinatiju prošle godine.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Federer i Del Potro prepustili po set, Đoković dobio protivnika

Izvor: Sportal.rs, 30.Maj.2012

Rodžer Federer i Huan Martin del Potro plasirali su se u treće kolo Rolan Garosa. Švajcarski i argentinski teniser izgubili su po set od protivnika u mečevima drugog kola.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković: Kavčič nije imao šta da izgubi

Izvor: Sportal.rs, 30.Maj.2012

Novak Đoković nije prepustio nijedan set protivniku u trećem kolu Rolan Garosa, a u prvoj deonici igre čak ni gem. Posle nešto više od dva sata igre u meču drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske Đoković je

Nastavak na Sportal.rs...

Kavčić lak zalogaj za Đokovića

Izvor: Danas, 30.Maj.2012

Novak Đoković plasirao se očekivano u treće kolo Rolan Garosa savladavši bez većih problema Slovenca Blaža Kavčića sa 3:0 (6:0, 6:4, 6:4). Njegov naredni protivnik biće Francuz Nikolas Devilde, trenutno 286. igrač na ATP listi koji je eliminisao Mihaela Berera iz Nemačke, ali i našeg Filipa...

Nastavak na Danas...

Novak Đoković i Ana Ivanović u trećem kolu Roland Garros-a

Izvor: NC magazin, 30.Maj.2012

. Novak Đoković i Ana Ivanović bez većih problema plasirali su se u treće kolo jedinog Grand Slama koji se igra na zemljanoj podlozi. Danas su naši teniseri pokazali odličnu igru i bez izgubljenih setova otišli u sledeću fazu takmičenja.

Nastavak na NC magazin...

Novak: Kavčič je imao šansu

Izvor: NaDlanu.com, 31.Maj.2012, 00:09

Vodeći teniser na svetskoj rang listi Novak Đoković posle plasmana u 3. kolo Otvorenog prvenstva Francuske ocenio je da je Blažu Kavčiču iz Slovenije dao priliku da se vrati u meč, koju on, ipak, nije iskoristio... Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo pošto je sa 3:0...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.