Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2024, 20:14

Vučić u UN: Jedina svrha rezolucije o Srebrenici je nametanje krivice Srbima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku, na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (GS UN), da je "jedina svrha" rezolucije kojom se 11. jul proglašava Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. i osuđuje negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca, nametanje političke i moralne krivice Srbima za genocid u tom mestu u BIH.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se i Rusija povodom usvajanja Rezolucije o Srebrenici: Upozorili smo na vreme

Izvor: Danas, 23.Maj.2024

Stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzija izjavio je danas novinarima američkih medija u Njujorku da je rezultat glasanja Generalne skupštine UN o rezoluciji kojom je 11. jul proglašen za Međunarodni dan sećanja na genocid u Srebrenici 1995, "sramotan za inicijatore jer...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.