Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Maj.2024, 20:21

"Sila Boga ne moli" ili "Ćeraćemo se još" - Nišlije protestovale zbog usvajanja rezolucije o Srebrenici

U znak protesta zbog nedavno usvojene rezolucije o Srebrenici od strane Generalne skupštine, veliki broj građana Niša okupio se sa svojim automobilima i srpskim zastavama u naselju Beverli Hils. Protestna kolona, koja je simbolizovala nezadovoljstvo ovom odlukom, krenula je ka centru grada.
Odluka Generalne skupštine da Srebrenica bude označena kao genocid izazvala je različite reakcije širom Srbije, a Niš se pridružio nizu gradova koji su iskazali svoje nezadovoljstvo ovom odlukom.
Građani su jasno stavili do znanja da ne prihvataju odluku Generalne skupštine, ističući da rezolucija ne odražava stvarnost i da je neprihvatljiva za srpski narod....

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu kolone vozila sa srpskim zastavama u znak protesta zbog Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Izvor: Danas, 23.Maj.2024

Kolona automobila sa zastavama Srbije prodefilovala je danas ulicama Niša u znak protesta zbog usvajanja Rezolucije Ujedinjenih nacija o genocidu u Srebrenici, javili su mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.