Đoković: Prioritet u 2012. su OI i Rolan Garos

Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Prioritet u 2012. su OI i Rolan Garos

Izvor: vesti online
Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas novinarima u Beogradu da mu je glavni prioritet u 2012. godini takmičenje na Olimpijskim igrama u Londonu, kao i osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske.


Novak je kazao da ne zna da li će ove godine učestvovati u Dejvis kupu zbog "gustog rasporeda".

"Dejvis kup je jedino timsko takmičenje u tenisu >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << gde možemo da predstavljamo prvo svoju zemlju, a zatim sebe. Žao mi je što neću igrati protiv Švedske u Nišu. Da li ću ove godine učestvovati u tom takmičenju, ne mogu da obećam unapred", rekao je Đoković.

Srbija prvo kolo Dejvis kupa igra sledećeg vikenda u Nišu protiv Švedske.

Nole je dodao da se oseća blagoslovenim jer igra tenis i što radeći ono što najviše voli, može da pošalje u svet najpozitviniju moguću sliku o svojoj zemlji.

"Srbija je nezasluženo prethodnih godina imala negativan publicitet u svetu, a ja i ostali sportisti trudimo se da našu zemlju predstavimo onaku kakva jeste, na najlepši mogući način. Velika je stavr što sportisti svojim uspesima mogu da usreće narod", rekao je Đoković.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London,   Olimpijske igre

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak demantovao da igra egzibiciju protiv Nadala

Izvor: TvojPortal.com, 12.Feb.2012, 00:27

pressonline  Najbolji teniser sveta Novak Đoković demantovao je da će igrati egzibicioni meč sa Rafaelom Nadalom u Meksiko sitiju.Iako se pojavila informacija da će dvojica najbolje rangiranih igrača na ATP listi krajem godine učestvovati na događaju pod nazivom "Žurka za mir", koji ima za...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.