Đoković: Mom ocu je bolje, sada sam opušteniji

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Nov.2012, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Mom ocu je bolje, sada sam opušteniji

Prvi teniser sveta Novak Đoković priznao je da pobednički niz na završnom turniru sezone u Londonu predstavlja sjajan podsticaj posle nekoliko teških nedelja brige o zdravlju ozbiljno bolesnog oca.
Đokovićev otac Srđan patio je od poremećaja krvnih sudova i prošlog meseca bio je prebačen u Klinički centar Srbije, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je uzelo danak svetskom broju jedan.
Đoković je bio rastrojen i doživeo je šokantan poraz od Amerikanca Sema Kverija na mastersu u Parizu, a bio je još pod pritiskom emocija kad je stigao u London.
Postepeno poboljšanje zdravstvenog stanja njegovog oca uticalo je da se Đoković ove nedelje skoncentriše na igru i to je rezultiralo sa tri utastopne pobede i plasmanom u polufinale.
Pa, bilo je teško da se fokusiram na tenis. To je još uvek, ali dobre vesti stižu svaki dan. Svaka pobeda mnogo znači za moju porodicu i mene, ali postoje daleko važnije stvari u životu, a to je zdravlje i to je sada prioritet – izjavio je Đoković.
Dobre vesti o poboljšanju zdravlja mog oca čine me srećnim, na terenu sam opušteniji. Sada mogu da se isključim i da razmišljam samo o meču i to ovde za sada dobro ide.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković: Mom ocu je bolje, sada sam opušteniji

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2012

Novak Đoković priznao je da pobednički niz na završnom turniru sezone u Londonu predstavlja sjajan podsticaj posle nekoliko teških nedelja brige o zdravlju ozbiljno bolesnog oca.

Nastavak na Svet plus...

Novak: Mom ocu je bolje, sada sam opušteniji!

Izvor: NaDlanu.com, 10.Nov.2012, 12:41

Prvi teniser sveta Novak Đoković priznao je da pobednički niz na završnom turniru sezone u Londonu predstavlja sjajan podsticaj posle nekoliko teških nedelja brige o zdravlju ozbiljno bolesnog oca...Đokovićev otac Srđan patio je od poremećaja krvnih sudova i prošlog meseca bio je prebačen...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.