Masters uživo: Novak protiv Berdiha

Izvor: RTS, 09.Nov.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters uživo: Novak protiv Berdiha

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković igra sa Čehom Tomašom Berdihom u trećem kolu Masters turnira u Londonu, meč odluke za ulazak u finalni deo takmičenja. Duel počinje oko 14.45, a kretanje rezultata možete pratiti na sajtu RTS-a.

Po kombinatorici sistema takmičenja koji se primenjuje na završnom turniru, čak i poraz sa jedim osvojenim setom vodi našeg tenisera do polufinala.Ali prvi reket sveta Novak Đoković je izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ne razmišlja o kombinatorici već će igrati na pobedu.

Na drugoj starani, Tomaš Berdih mora dobiti meč sa 2:0 kako bi osigurao plasman.

Ni statistika dosadašnjih susreta ne ide Čehu u prilog. Đokoviću i Berdihu je ovo dvanaesti susret, a Čeh do sada ima samo jednu pobedu. Berdih je pobedio Đokovića u polufinalu Vimblodna 2010. godine u tri seta 6:3, 7:6, 6:3. Poslednji duel je dobio Đoković na turniru u Šangaju kada je slavio sa 6:3,6:4.

U drugom meču singlova, koji se igra od 20.45, sastaju se Britanac Endi Mari i Francuz Žo-Vilfred Tsonga. Mariju je takođe dovoljan jedan set da bi se plasirao u finale, dok je Tsongi ostala šansa da do polufinala dođe samo ako pobedi Marija 2:0, a Đoković savlada Berdiha bez izgubljenog seta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masters uživo: Novak vodi protiv Berdiha

Izvor: RTS, 09.Nov.2012

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković igra sa Čehom Tomašom Berdihom u trećem kolu Masters turnira u Londonu, meč odluke za ulazak u finalni deo takmičenja. Duel počinje oko 14.45, a kretanje rezultata možete pratiti na sajtu RTS-a. ..15.45 - Đoković osvojio gem i poveo sa 3:1. ..15.40...

Nastavak na RTS...

Đoković: Zdravlje mog oca je bolje

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2012

Prvi teniser sveta Novak Ðoković priznao je da pobednički niz na završnom turniru sezone u Londonu predstavlja sjajan podsticaj posle nekoliko teških nedelja brige o zdravlju ozbiljno bolesnog oca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.