Izvor: Danas, 16.Maj.2024, 19:20

„Koristi atentat na premijera Slovačke za sopstveni politički marketing“: Sagovornici Danasa o najavi Vučića da će s Orbanom otići u posetu ranjenom Ficu

Nakon objava „nezvaničnih saznanja“ režimskih medija da će predsednik Srbije zajedno sa premijerom Mađarske za dva do tri dana da otputuje u Bratislavu da poseti ranjenog slovačkog premijera, Aleksandar Vučić je rekao da će se to ipak dogoditi kada dobije dozvolu porodice i nadležnih organa.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o poseti Ficu: „Idem po Viktora pa zajedno idemo u Bratislavu“

Izvor: Danas, 16.Maj.2024

Gostujući na RTS-u, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je slovački premijer Fico uvek uz Slovačku, ali i uz Srbiju i dodao da će ga sigurno posetiti, smao je pitanje kada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.