Đoković u Areni bodri Zvezdu! Tu je i Krajinović

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u Areni bodri Zvezdu! Tu je i Krajinović

Hoće li teniske zvezde doneti sreću crveno - belima?

Nije to premijera. Znao je i ranije Novak Đoković da se pojavi u Areni i bodri košarkaške Crvene zvezde. Tako je bilo u polufinalnom meču Uleb Kupa protiv Uniksa pre nekoliko godina, tako je bilo i protiv Cedevite u Pioniru.

Nekada najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teniser sveta boravak u Srbiji iskoristio je da poseti najveću srpsku dvoranu i pruži podršku učenicima Dušana Alimpijevića protiv možnog CSKA.

Sa njim u društvu je i Filip Krajinović, momak koji nas je ove jeseni obradovao  sjajnim rezultatima u Parizu
Pogledaj vesti o: Košarka,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đoković i Krajinović u "Areni" bodre Zvezdu

Izvor: RTS, 15.Nov.2017

. Novak Đoković i Filip Krajinović u "Štark areni" bodre Crvenu zvezdu na meču Evrolige protiv moskovskog CSKA. Navijači Crvene zvezde su velikim aplauzom dočekali srpske tenisere.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.