Ubedljiv start Zimonjića i Srebotnik u mešovitom dublu

Izvor: Blic, 18.Jan.2013, 03:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv start Zimonjića i Srebotnik u mešovitom dublu

Srpsko-slovenački par Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik uspešno je startovao u konkurenciji mešovitih dublova na Australijan openu, s obzirom na to da je sa 6:3, 6:3 savladao Australijance Marinka Matoševića i Oliviju Rogovsku.

Nenad i Katarina su na startu oduzeli servis protivnicima, da bi to učinili i u petom gemu.

Umesto da u tom ritmu odmah okončaju prvi set, Matošević i Rogovska su načinili brejk, što je bio uvod u tri naredna gema kompletno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sačinjena od gubitaka servisa.

Prednost od 6:3 dalo je dodatno samopouzdanje srpsko-slovenačkom paru koji se inače jako dugo poznaje i igra zajedno, i na početku drugog seta, usledio je novi brejk u njihovu korist, te su Nenad i Katarina poveli sa lepih 3:0.

Činilo se da hitaju ka pobedi, ali su naredna dva gema pripala Matoševiću i Rogovskoj. Ipak, trgli su se favoriti meča na vreme i načinili brejk za 4:2 i tu prednost rutinski su čuvali do kraja duela koji je trajao nešto više od sat vremena.

Očekuje se da Zimonjić i Srebotnik u drugom kolu igraju protiv petih nosilaca, Nađe Petrove i Maheša Bupatija, koji su apsoluzni favoriti u duelu sa Žan-Žilijen Roherom i Anastasijom Rodionovom.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.