Čović zaboravio Partizanovu evropsku titulu, pa nasmejao voditeljku...

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 11:19

Čović ''zaboravio'' Partizanovu evropsku titulu, pa nasmejao voditeljku...

Zanimljiv detalj tokom jutrošnjeg razgovora u Jutarnjem programu.

Preneli smo već da je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čovuć bio jedan od gostiju Jutarnjeg programa TV Prva, dan posle odluke Evrolige o prekidu sezone i učesnicima naredne sezone u elitnom evropskom takmičenju.

Uz Čovića, gosti su bili i Boža Maljković i novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vlada Stanković, opširnije o njihovim komentarima na odluku Borda Evrolige čitajte OVDE, a u nastavku smo izdvojili zanimljiv detalj koji se desio pred sam kraj njihovog gostovanja.

Čović je se dotakao teme kako je ovaj naš košarkaški region oduvek obilovao brojnim košarkaškim talentima, pa se prisetio i najvećih trofeja koje su klubovi bivše Jugoslavije osvajali.

''Boža Maljković je sa Jugoplastikom osvojio titule prvaka Evrope bez stranaca, Cibona isto, Bosna...''

''Partizan isto'', podsetio ga je Boža Maljković.

''Dobro i Partizan... Nemam ja problem da izgovorim Partizanovo ime...'', uzvratio je Čović.



-





''Pa niste ga izgovorili'', primetila je voditeljka Jovana Joksimović, koju je sve ovo nasmejalo.

''Pa ne moram da ga izgovorim...'', dodao je Čović i naglasio:





''I vama u medijima bih savetovao da ne raspršujete tu mržnju. Nisu Zvezda i Partizan formirani da bi se ljudi mrzeli'', zaključio je prvi čovek Crvene zvezde.

-
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boža Maljković besan na Evroligu: "Da ja vas pitam..."

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020

Osudio je ponašanje čelnika elitnog takmičenja...Ne jenjava...Evroliga je donela odluku da se otkaže ova sezona, kao i da sledeće sezone u tom takmičenju učestvuju iste ekipe kao i ove, što je velika šteta, posebno za ekipu Partizana koja je imala šanse da se nađe u elitnom takmičenju naredne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.