ŠOK ZA ŠOKOM: Isplivali novi DETALJI Kobijeve i Đijanine pogibije! Pljušte i TUŽBE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 17:26

ŠOK ZA ŠOKOM: Isplivali novi DETALJI Kobijeve i Đijanine pogibije! Pljušte i TUŽBE!

Traži se krivac.

Predstavnici pilota Are Zobajana koji je upravljao helikopterom kobnog 26. januara, kada su poginuli legendarni NBA as Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana, zajedno sa još šest osoba (ne uključujući samog pilota), tvrdi da Zobajan nije kriv za tragediju.

Nesreća se desila u Kalabasasu u Kaliforniji, poginulo je devet osoba, a supruga nastradalog Kobija, Vanesa Brajant je podnela tužbu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv poslodavca pilota, firme "Ajlend Ekspres", a zatim i protiv pilota.

TMZ koji je inicijalno izvesti o tragediji sada donosi nastavak čitave situacije koja dobija epilog na sudu.

- Sva povrede ili štete nanete tužiocima ili njihovim nastradalima su direktno, delom ili u celini izazvane neznanjem, nemarom ili greškom tužioca ili njenih nastradalih, uključujući i njihovo svesno i dobrovoljno suočavanje sa uključenim rizicima, pa je ovaj nemar bio veliki faktor u nastaloj šteti, za koju branilac ne snosi odgovornost - stoji u replici na tužbu Vanese Brajant.

Kobi je sa ostalim putnicima u helikopteru leteo na košarkaški meč Đijaninog tima u Tauzend Ouksu, a letilica se srušila tako što je u gustoj magli udarila u brdo.

Kobnog dana su zbog magle, i policija Los Anđelesa i ostale agencije, prizemljile svoje letilice zbog loše vidljivosti. Pilot je i u konkretnom slučaju morao da kruži 15 minuta oko oblasti Grifit parka, pre nego što je dobio dozvolu da se zaputi prema Mamba akademiji.

U odgovoru na tužbu ne precizira se kako su tačno putnici doprineli nesreći svojim nemarom ili kako su Kobi Brajant i ostali mogli da procenjuju rizik, kada je pilot bio za kontrolama helikoptera. Letilica se "zakucala" u brdo kada je letela 184 milje na sat, odnosno oko 296 km na čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI POGIBIJE KOBIJA BRAJANTA: Advokati tvrde da je i NBA legenda kriva za pad helikoptera smrti

Izvor: Kurir, 11.Maj.2020

Krivica za pogibiju NBA legende Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane ne može pasti na teret Are Zobijana, tvrde predstavnici pilota koji je upravljao "helikopterom smrti, koji se 26. januara srušio u Kalabasasu u Kaliforniji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.