Izvor: RTS, 03.Maj.2021, 11:23

"Medžik" prešao na stranu Jokića: Zaslužio je da bude MVP

Legendarni košarkaš Irvin "Medžik" Džonson izjavio da je srpski centar Nikola Jokić dokazao i zaslužio da ponese titulu najkorisnijeg igrača NBA lige. Džonson je do skoro u izjavama isticao druge kandidate ali ga je srpski as svojim sjanim igrama naveo da promeni mišljenje.
Poslednjih dana vodi se velika polemika u američkoj sportskoj javnosti o tome kome će pripasti priznanje za najkorisnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrača NBA lige, a Medžik Džonson se u najnovijoj izjavi pridružio pobornicima stava da će to priznanje neminovno pripasti Nikoli Jokiću.

"Lebron i Džoel Embid započeli su sezonu vodeći u MVP trci, zatim je Stef Kari imao ''vruću seriju''... Ali najkonstantniji momak tokom cele sezone bio je Nikola Jokić. Doveo je svoj tim do učinka 9-1 otkako je zvezda ekipe Džamal Marej povređen, dokazujući da je dostojan da bude proglašen za MVP-ja", napisao je Džonson na Tviteru.
Do nedavno je Džonson u izjavama isticao Džoela Embida kao glavnog favorita za dodelu nagrade, ali je Jokić nizom sjanih igara uspeo da promeni i njegovo mišljenje.
Nadmetanje se nastavlja, a pored Jokića i Embida, za glavne kandidate ističu se Stef Kari i Janis Adetokunbo, koji je bio MVP u prethodne dve sezone.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ IMA NOVOG „FANA“: Nikola je MVP i za legendu Lejkersa.

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2021

Jokić ne prestaje da oduševljava sve fanove NBA lige, a na njegove partije nisu imune ni najveće legende košarke. Bliži se kraj regularnog dela takmičenja, a samim tim kreće i sve žešća polemika oko nagrade za najkorisnijeg igrača takmičenja.  Na temu se oglasio i Medžik Džonson, legendarni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.