Iznenadna NBA zabrana oslabila Špance: Zvezdi furije naređeno da napusti Evropsko prvenstvo!

Izvor: BKTV News, 08.Sep.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadna NBA zabrana oslabila Špance: Zvezdi "furije" naređeno da napusti Evropsko prvenstvo!

Iz Oklahoma Siti Tandera nisu želeli da njihov igrač i član reprezentacije Španije, Aleks Abrines, rizikuje sa povredom koju je zaradio već u prvom kolu Evropskog prvenstva, te su mu naložili da napusti nacionalni tim i zaputi se u SAD.

Košarkaši Španije ostali su bez jedne od zvezda i bitnijih igrača u svom timu. Aleks Abrines će napusiti ekipu i neće biti na raspolaganju Serđu Skariolu u nokaut fazi. Njegov klub, Oklahoma Siti Tander intervenisao je i zabranio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mu da bude na Eurobasketu do kraja.

Ovu vest preneo je Dejvid Pik, pouzdani košarkaški novinar i insajder.

OKC informed EuroBasket gold medal contenders to shut down Alex Abrines. Thunder wouldn't clear him for elimination rounds.

Abrines je u prvom kolu doživeo povredu u duelu protiv Crne Gore, gde je za 15 minuta postigao 7 poena, a nakon toga u preostale četiri utakmice koje su Španci takođe dobili, Abrines nije igrao.



Doktori španske reprezentacije pokušali su da ga oporave za nastavak takmičenja, ali je Oklahoma izvršila pritisak i zabranila da igrač rizikuje pogoršanje povrede, odnosno nije dozvolila da on pokuša da nastupi u nastavku šampionata.

Abrines se zahvalio saigračima i svima u stručnom štabu, i istakao je da je tužan što mora da napusti tim tokom Eurobasketa.

? @alexabrines se despide de #LaFamilia y desea lo mejor a sus compañeros #SomosEquipos ¡¡Muchas gracias Alex!!! pic.twitter.com/yRsexO44l8

Njegov saigrač iz redova "furije", Pau Gasol, takođe se našao u centru pažnje košarkaške javnost, ali iz jednog sasvim drugog, sjajnog razloga.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

NENAD KRSTIĆ OTVORENO: Evo kako NBA klubovi ubeđuju igrače da ne igraju za nacionalni tim

Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2017, 11:52

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić dotakao se zanimljive teme oko odnosa NBA klubova prema svojim igračima koji bi da igraju za svoju reprezentaciju.. . Uoči svakog većeg reprezentativnog takmičenja govori se o otkazima NBA igrača svojim nacionalnim timovima usled ‘sugestija’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.