Barkli: Kari je samo veliki šuter, nije plejmejker

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barkli: "Kari je samo veliki šuter, nije plejmejker"

Nekadašnja NBA zvezda, Čarls Barkli, nije preterano oduševljen umećem Stefa Karija.

Stef Kari je sa ovom formom možda i najbolji košarkaš današnjice, ubrzano svojim sjajnim partijama i ove sezone pretenduje ka MVP nagradi, ali nisu baš svi oduševljeni njegovim igrama.

Jedan od njih je i Čarls Barkli, nekadašnja zvezda NBA lige i reprezentacije SAD-a. On je istakao da je Kari jednodimenzionalan igrač.

"On je samo veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šuter. Nije ništa više od toga.

On je samo FANTASTIČAN šuter. Ne bih rekao da je fantastičan plejmejker. Samo fantastičan šuter.",
rekao je Barkli.

Stef Kari ove sezone predvodi Golden Stejt koji trenutno ima 48-4 skor pobeda i poraza, najbolji u istoriji NBA lige kada gledamo skor nakon 52 meča.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barkli: Kari je samo dobar šuter

Izvor: MVP.rs, 13.Feb.2016, 02:28

Bivši NBA košarkaš je izneo nekoliko kritika na račun igre MVP-a Lige...Čarls Barkli je jedan od najpoznatijih košarkaša koji tokom karijere nisu uspeli da osvoje šampionski prsten. U jednom intervjuu datom američkim medijima, Barkli je pričao o Stefanu Kariju, košarkašu Golden Stejt Voriorsa,...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.