Buč Kesidi izbacili spot za treću pesmu sa predstojećeg albuma!

Izvor: SvetGitara.com, 23.Nov.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buč Kesidi izbacili spot za treću pesmu sa predstojećeg albuma!

„Stani!! Stani!!!“ je treći spot benda Buč Kesidi, koji najavljuje njihov debi album „Posesivno-ospulsivni hospul“.

Spot je režirao basista benda Alen Duš i oslikan je teškim nesanicama koje su ga progonile tokom leta, za vreme rada na albumu. Spot je snimila Milica Cvetković, a montirali su ga Mila Delić i David Mađar. Video je urađen u nezavisnoj produkciji „Praskozorje“, uz podršku Kulturnog centra Pančeva.

Bombastični levoruki pančevački rokenrol >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << trio, Buč Kesidi, čine Luka Racić, Zoran Zarubica i Alen Duš. Album „Posesivno-ospulsivni hospul„ snimljen je u studiju Krokodil u produkciji Milana Bjelice, uz podršku diplomiranih muzičara Petra i Vuka Stevanovića iz benda Ljubičice. Na albumu će se naći deset pesama, među kojima su već poznati hitovi „Jaa (imam plaan)“ i „Pola pet“ i biće izdat pod etiketom Lampshade media.

Oni će u petak, 25. novembra nastupiti sa bendom Artan Lili u Mikser House-u, a o tome možete više saznati u našem članku.

Spot za pesmu „Stani!! Stani!!!“ možete pogledati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.