Izvor: Luftika.rs, 27.Nov.2020, 18:58

Mesečni horoskop za decembar 2020. godine

Ovan razmišlja o budućnosti, Bik fokusiran na voljenu osobu, Blizanci flertuju, Rak nervozan, Lav iscrpljen, Devica orijentisan na porodicu, Vaga u harmoničnom odnosu, Škorpija u hladnijim odnosima sa porodicom, Strelac u sukobima, Jarac u strahu za finansije, Vodolija posvećena poslu, a Ribe započinju kratku avanturu.
Pred vama je mesečni horoskop za decembar 2020. godine.
Ovan Posao Do kraja godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vas čeka velika završnica na svim poljima I vi ćete se sadasposebnim zadovoljstvom posvetiti svojim ciljevima. Kako je u vašem prirodno polju ličnosti I dalje planeta Mars, ali se kreće direktnim hodom, primetićete kako, za početak, ne fali preko potrebne energije I završili ste s stagnacijom. Do sedamnaestog decembra se veliki broj prepreka kada je vaša karijera u pitanju, prevazilazi.
Razmišljate o svojim budućim planovima, a mnogi pripadnici vašeg znaka dobijaju priznanje za rad I trud iz perioda iza njih.
Ljubav Na polju ljubavi, do prve polovine meseca zauzeti pripadnici vašeg znaka prolaze kroz krizu kada je partnerstvo u kom se nalaze u pitanju. Odnos sa voljenom osobom trpi, zbog sumnji, različitih stavova I natezanja oko ličnih stavova. Druga polovina meseca donosi povoljan aspekt palnete ljubavi, koja ulazi iu vatreni znak Strelca I vraća vam veru u ljubav I sklad u odnosu sa voljenom osobom.
Slobodni pripadnici vašeg znaka su skloni strahovima, posebno kada je sam početak meseca u pitanju, ali druga polovina meseca donosi priliku da se emotivno ostvare, ali će relacija biti zasnovana na strastima.
Zdravlje Na polju zdravlja,vraća vam se energija I snaga, posebno kada planeta Saturn uđe u znak Vodolije I napravi povoljan aspekt sa vašim Suncem koje simbolizuje vitalnost, na prvom mestu.
Mali horoskop za 2021: Godina pozitivnih promena
 

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine

Izvor: Luftika.rs, 27.Nov.2020

Ovan nervozan, Bik, Vaga i Blizanci sarađuju, Rak zavodnik, Lav nesiguran, Devica pozitivna, kod Škorpije burno, Strelac čezne za slobodom, Jarac otuđen, Vodolija trese svet, Ribe impulsivne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine.. OVAN Posao U novu nedelju ste ušli malo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.