Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2020. godine

Ovan razmišlja o budućnosti, Bik fokusiran na voljenu osobu, Blizanci flertuju, Rak nervozan, Lav iscrpljen, Devica orijentisan na porodicu, Vaga u harmoničnom odnosu, Škorpija u hladnijim odnosima sa porodicom, Strelac u sukobima, Jarac u strahu za finansije, Vodolija posvećena poslu, a Ribe započinju kratku avanturu.

Pred vama je mesečni horoskop za decembar 2020. godine.

Ovan

Posao

Do kraja godine vas čeka velika završnica na svim poljima I vi ćete se sadasposebnim zadovoljstvom posvetiti svojim ciljevima. Kako je u vašem prirodno polju ličnosti I dalje planeta Mars, ali se kreće direktnim hodom, primetićete kako, za početak, ne fali preko potrebne energije I završili ste s stagnacijom. Do sedamnaestog decembra se veliki broj prepreka kada je vaša karijera u pitanju, prevazilazi.

Razmišljate o svojim budućim planovima, a mnogi pripadnici vašeg znaka dobijaju priznanje za rad I trud iz perioda iza njih.

Ljubav

Na polju ljubavi, do prve polovine meseca zauzeti pripadnici vašeg znaka prolaze kroz krizu kada je partnerstvo u kom se nalaze u pitanju. Odnos sa voljenom osobom trpi, zbog sumnji, različitih stavova I natezanja oko ličnih stavova. Druga polovina meseca donosi povoljan aspekt palnete ljubavi, koja ulazi iu vatreni znak Strelca I vraća vam veru u ljubav I sklad u odnosu sa voljenom osobom.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su skloni strahovima, posebno kada je sam početak meseca u pitanju, ali druga polovina meseca donosi priliku da se emotivno ostvare, ali će relacija biti zasnovana na strastima.

Zdravlje

Na polju zdravlja,vraća vam se energija I snaga, posebno kada planeta Saturn uđe u znak Vodolije I napravi povoljan aspekt sa vašim Suncem koje simbolizuje vitalnost, na prvom mestu.

Mali horoskop za 2021: Godina pozitivnih promena

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

461 Shares
461 Shares
Share via
Copy link