Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 28.Nov.2020, 01:02

Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine

Ovan – horoskop za 28.novembar Flertujete na poslu pa se zbog toga kajete. Ipak, nije to tako strašno, svakoga dana ljudi flertuju na poslu da bi se osećali bolje i da bi barem malo ubili dosadu. Nemate vremena za voljenu osobu iako ona insistira da se viđate što češće i da intenzivirate vaše druženje. Bik – horoskop za 28.novembar Iako nije sjajno na poslu, relativno ste zadovoljni svojom pozicijom i ne bi tu ništa menjali u narednom periodu. Sumirate svoj ljubavni život danas i smatrate >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da ste generalno uspešni u ljubavi, iako ste napravili nekoliko loših odluka u prošlosti. Blizanci – horoskop za 28.novembar Ne možete partneru da kažete šta vas zaista muči i to stvara mrežu nepoverenja između vas dvoje. Malo više iskrenosti ne bi bilo na odmet. Zdravstvena situacija je stabilna. Imate već dovoljno iskustva i znanja zdravlje održavate na visokom nivou. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 28. novembar

Izvor: OkRadio.rs, 28.Nov.2020

Pred vama je horoskop za subotu 28. novembar. Sa srećom. Ovan Moguć je značajan pad energije. Radite samo ono što morate. Potrudite se da se usredsredite na prioritete. Bik Moguć je priliv novca. Bićete veoma uspešni i zadovoljni danas. Izdvojite vreme za porodicu bez obzira na obaveze...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.