Perišić i Lakazet blizu Junajteda, čeka se i Lindelof

Izvor: RTS, 02.Jun.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić i Lakazet blizu Junajteda, čeka se i Lindelof

Mančester Junajted blizu je da završi dva velika transfera vredna preko 110 miliona evra za fudbalera Intera Ivana Perišića i Aleksandra Lakazeta iz Liona, prenose italijanski mediji.

Menadžer Žoze Morinjo okrenuo se Lakazetu jer je Atletiko Madridu ostala zabrana za dolaske novalija, samim tim i odlazak Antoana Grizmana kako ne bi značajno oslabili tim, pa će klub sa Old Traforda za francuskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << golgetera da izdovoji 58 miliona evra, a za Perišića šest manje.
Italijanski mediji pišu da je Perišić već dogovorio lične uslove sa Junajtedom i da će zarađivati oko sedam miliona evra godišnje.
Murinjo se na pomenutom napadačkom tandemu sigurno neće zaustaviti, pošto planira pojačanja na mestu štopera, a prvi pik je Viktor Lindelof iz Benfike, za koga nudi 35 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.