Stiže mali vojvoda: Kraljevski par očekuje bebu!

Izvor: S media, 03.Dec.2012, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže mali vojvoda: Kraljevski par očekuje bebu!

Pa nek je sa srećom!

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža radosnu vest da će postati roditelji objavili su danas, a u izjavi stoji kako su svi iz kraljevske porodice presrećni zbog ove vesti.

Vojvotkinja je nedavno primljena u bolnicu u Londonu zbog jutarnjih mučnina. Trudnoća je u ranom stadijumu, a buduća majka će ostati u bolnici još nekoliko dana nakon čega će nastaviti da se odmara.

Izvor: Smedia/Hellomagazin, Foto: Internet

Pretraga po temi: Kejt Midlton, Princ Vilijam, Beba, Trudna je

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kejt Midlton u bolnici zbog jutarnje mučnine

Izvor: Blic, 04.Dec.2012, 11:50

Vojvotkinja Kejt Midlton primljena je u bolnicu zbog jutarnje mučnine, a kako bi nadoknadila izgubljenu tečnost, dobila je infuziju. Budućoj mami je pozlilo u kući njenih roditelja u Baklberiju, odakle ju je u bolnicu odvezao suprug. Kejt Midlton je početak novog poglavlja u životu obeležila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.