Kejt Midlton u bolnici zbog jutarnje mučnine

Izvor: Blic, 04.Dec.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton u bolnici zbog jutarnje mučnine

Vojvotkinja Kejt Midlton primljena je u bolnicu zbog jutarnje mučnine, a kako bi nadoknadila izgubljenu tečnost, dobila je infuziju. Budućoj mami je pozlilo u kući njenih roditelja u Baklberiju, odakle ju je u bolnicu odvezao suprug. Kejt Midlton je početak novog poglavlja u životu obeležila novom frizurom

Iako su novosti o budućoj prinovi planirali da otkriju tek uoči Božića, princ Vilijam i Kejt Midlton nisu više mogli da kriju tajnu, jer je vojvotkinji hitno trebala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lekarska pomoć.

Kraljevski par još od venčanja priželjkuje bebu

Ko je čestitao kraljevskom paru putem Tvitera:

"Tako sam uzbuđena što ćemo dobiti kraljevsku bebu. Čestitke Kejt i Vilijamu", napisala je Čeril Kol.

"Oduševljen sam ovom vešću, vojvoda i vojvotkinja će biti odlični roditelji", smatra premijer Dejvid Kameron.

"Tako slatko, čestitam!", poručila je Kim Kardašijan.

Ona je u nedelju primljena u bolnicu "Kralj Edvard VII", zbog jake jutarnje mučnine. Kako prenosi "Dejli Mejl", Vilijam je kraj kreveta svoje supruge ostao sve do uveče, a očekuje se da je danas ponovo poseti.

Kejt (30) je trudna već osam nedelja, a u bolnici će provesti nekoliko dana, kako bi se lekari uverili da je sve u redu sa njenim zdravljem.

Na desetine novinara okupilo se ispred bolnice čim se pročulo da je princezi pozlilo. Fotografi su uspeli da slikaju princa Vilijama dok je odlazio, ali on nije želeo da daje izjave za medije.

VIDEO > Princ Vilijam napušta bolnicu:

Povezane vesti: Pipa sa dečkom i roditeljima na Vimbldonu
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.