Zidan: Ostaću u Realu i ako ne osvojimo Ligu šampiona

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Ostaću u Realu i ako ne osvojimo Ligu šampiona

Trener Reala iz Madrida Zinedin Zidan je ubeđen da njegov ostanak u tom klubu nema veze sa osvajanjem Lige šampiona.

Ekipa koju predvodi Zinedin Zidan je pobedila u Minhenu 2:1 u prvom meču protiv Bajerna. U španskoj ligi Realu ne ide uopšte dobro i sve oči uprte su u ovu ekipu koja mora da ostvari dobar rezultat u Ligi šampiona.

"Moj posao nema veze sa osvajanjem Lige šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Trener Reala sam i želim da ostanem u klubu. Ali to nije bitno, bitno je da samo razmišljamo o ovoj utakmici koju moramo da dobijemo" kaže Zinedin Zidan.

Bajern će u meču u utorak biti oslabljen neigranjem Arjana Robena ali je najavljeno da će igrati David Alaba i Havi Martinez. Real je bez Danija Karvahala i Iska.

Zidan je kazao da će njegov tim igrati napadački bez obzira na to što bi pobeda Bajerna od 1:0 odvela Bavarce u finale.

"Ključ za nas je da dobijemo ovaj meč i moramo da želimo to. Moramo da postignemo gol brzo i probaćemo to da uradimo. Moramo da smanjimo naše greške koje su postojale u prvom meču. Nemenjati ništa je greška. Video sam pozitivne stvari u prvom meču ali primili smo gol zbog naših grešaka", kazao je Zidan.

Meč Reala i Bajerna počinje u 20 i 45 na stadionu "Santjago Bernabeu".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.