Zenitovo urnisanje šampiona i velika glupost Rebrova! Krasnodar nije bauk, Ural mu uzeo bod! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenitovo urnisanje šampiona i velika glupost Rebrova! Krasnodar nije bauk, Ural mu uzeo bod! (VIDEO)

Kakvo popodne u Rusiji

Pakleno težak posao čeka fudbalere Crvene zvezde u dvomeču plej-ofa za Ligu Evrope, ali Ural je pokazao da ni taj Krasnodar nije takav bauk o čemu se toliko piše i priča! Jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka sezone u ruskom šampionatu priredilo je još jedan neočekivan rezultat. Ural je kao gost iščupao bod protiv tima Igora Šalimova - 1:1!

A samo nekoliko sekundi delilo je goste iz Jekaterinburga od možda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i šokantne pobede! Sve do petog minuta nadoknade Ural je imao minimalno vođstvo, do kojeg je stigao već u 15. minutu, kada je defanzivac Varazdat Harojan iskoristio veliku nesmotrenost protivničke odbrane i u situaciji gde je bio sam kao duh zatresao mrežu posle udarca glavom.



Mada je gotovo 70 minuta Ural odolevao pritisku domaćina i njegovoj totalnoj ofanzivi, na kraju je ipak morao da položi oružje i zadovolji se jednim bodom. Spasilac Krasnodara bio je prekaljeni Andreas Grankvist sa bele tačke!

Krasnodar je u poslednja dva kola uzeo samo jedan bod, ali treba pomenuti i to da je trener Šalimov ipak na teren izašao sa izmešanim sastavom.

Zenit definitivno namerava da ove sezone konačno pregazi sve pred sobom i domogne se titule posle tri godine čekanja. Dokaz je način na koji je Zenit urnisao aktuelnog šampiona u velikom derbiju - Spartak je u Moskvu otišao razmontiran i sa čak pet primljenih golova. Zenit - Spartak 5:1!

Potpuno uništenje. Kako drugačije opisati ono što se dešavalo na Krestovski stadionu?! Mada tokom većeg dela prvog poluvremena nije moglo da se nagovesti da Spartaku preti totalni potom, Zenit je u završnih devet minuta najavio takav rasplet.

U kratkom vremenskom periodu pala su dva gola, oba po Zenitovoj desnoj napadačkoj strani, odnosno levoj odbrambenoj gostiju iz Moskve. Prvo je Aleksandar Kokorin izvukao keca iz rukava i sa nekoliko dobrih driblinga našao put do mreže, da bi zatim njegov imenjak Erohin duplirao vođstvo posle još jedne konfuzne reakcije kompletne odbrambene linije Spartaka.





Domeniko Krišito je povećao razliku početkom drugog dela i ponovo kaznio uspavanu odbranu, da bi Daler Kuzjajev zakucao loptu pod prečku nedugo zatim i naterao tehničku službu na stadionu da na semaforu prikažu rezultat 4:0.





Za kraj - Kvinsi Promes je doneo slabu utehu gostima sa bele tačke, da bi golman gostiju Rebrov napravio veliku glupost u proceni i postavio konačnih - 5:1!



USKORO OPŠIRNIJE...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.