SERIJA A: Juve dočekuje Milan za prekid loše serije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 07:28

SERIJA A: Juve dočekuje Milan za prekid loše serije

Četvrto kolo italijanskog šampionata.

Juventus i Milan odigraće u nedelju od 20:45 derbi četvrtog kola Serije A.

 Juventus je još uvek bez pobede u šampionatu, imaju samo jedan osvojen bod. Seriju loših rezultata su prekinuli u Ligi šampiona pobedom nad Malmeom 0:3.

Posle tri kola Serije A Juventus je na 16. mestu, bez pobede. To nikad nije bilo. A večeras (20.45) dočekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milan koji ima sve tri pobede. I pored svega, Stara dama je favorit s kvotom 2,25 na keca, iks je 3,50, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

Sa druge strane potpuno druga priča, Milan u tri kola italijanskog prvenstva ima sve tri pobede i gol razliku 7:1. "Rosoneri" su za razliku od Juventusa poraženi u prvom kolu Lige šampiona od Liverpula 3:2.

Na prethodnih pet mečeva ove dve ekipe Juventus ima tri pobede, dok je Milan slavio u dva navrata. Poslednji put su igrali na stadionu Juventusa kada je Milan pobedio 0:3.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brodolom Bjankonera na startu Serije A: Pljušte negativni rekordi

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 02:38

Prvi put od 1961. godine, Stara dama nije pobedila u prva četiri kola šampionata Italije. Alarm upaljen u redovima torinskog giganta..Da se Serija A sad završila, Juventus bi ispao iz Serije A. Trenutno je na tek 18. mestu sa dva boda, koliko ima i Kaljari, dok je jedino debitant Salernitana slabija....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.