Izvor: RTS, 26.Sep.2021, 13:24

Ridiger odbio ponudu Čelsija da produži ugovor?

Odbrambeni fudbaler Čelsija Antonio Ridiger odbio je ponudu aktuelnog šampiona Evrope da produži ugovor, prenose engleski mediji.
Nemačkom reprezentativcu ugovor sa Čelsijem istice u junu naredne godine i uprava Plavaca želi što pre da osigura njegov ostanak na Stamford Bridžu.

Kako prenosi španska Marka, zainteresovani su velikani, madridski Real i minhenski Bajern i oni će svoje ponude dati u januaru naredne godine.
Dolaskom Tomasa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tuhela u London Ridiger je postao standardan u postavi Čelsija i odigrao je sve mečeve u Premijer ligi.
Za nemačku reprezentaciju Ridiger je odigrao 47 mečeva, uz dva postignuta gola.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Real i Bajern "vrebaju" Ridigera

Izvor: B92, 26.Sep.2021

Odbrambeni fudbaler Čelsija Antonio Ridiger odbio je ponudu aktuelnog šampiona Evrope da produži ugovor, prenose engleski mediji...Nemačkom reprezentativcu ugovor sa Čelsijem ističe u junu naredne godine i uprava "plavaca" želi što pre da osigura njegov ostanak na Stamford Bridžu...Kako prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.