Pakt Murinja i Fergusona protiv Barselone!

Izvor: S media, 05.Maj.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakt Murinja i Fergusona protiv Barselone!

Ne treba trošiti reči koliko je Žoze Murinjo, trener Reala, ogorčen načinom na koji je eliminsan iz polufinala od Barselone. E, sada Žoze ide korak dalje i sklapa pakt sa Aleksom Fergusonom o rušenju Katalonaca u finalu Lige šampiona!

Ferguson: Sudije guraju Čelsi ka tituli

Ferguson priznao: Moja žena je glavna u kući!

Šta to pokazuju Murinjo i Ronaldo? VIDEO

Otmar >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Hicfeld: Murinjo je prostak!

Taj detalj otkrio je menandžer Mančester Junajteda:

- Barselona je odlična ekipe, ali nas neće terorisati, nismo se prepali. Moramo da nađemo lek za njihovu igru i zadržati samopouzdanje - rekao je Škot.

Aleks i Žoze su veliki prijatelji i često komuniciraju telefonom kada su u prilici.

- Redovno razgovaramo, tako će biti i ovog puta. Real je drugačija ekipa i zato ćemo se osloniti na naše sposobnosti, nije da ne znamo kako igraju. Pričaću sa Murinjom, svakako može da nam bude od velike pomoći - dodao je Ferguson.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Manchester United

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.