Očekuje nas ludilo na Enfildu, Benitez zna ko će da iskoči u prvi plan!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje nas ludilo na "Enfildu", Benitez zna ko će da iskoči u prvi plan!

Fantastična nedelja je pred nama.

Počeo je decembar, a to znači i ludilo u svetu fudbala. Naredna dva dana nas očekuju dueli u Ligi šampiona, a poslednje kolo će biti zaista zanimljivo.

Sigurno da najveću pažnju privlači duel između Liverpula i Napolija, a u prilog ide i činjenica da oba tima moraju da odigraju izuzetno jer im ishod tog duela određuje sudbinu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona.

Rafa Benitez je jedan od retkih menadžera koji je vodio oba kluba, i sigurno dobro poznaje situaciju, pa i ne čudi što je dao komentar vezan za ovu utakmicu i šta on očekuje.

"Ja sam ponosan jer sam osvojio trofeje sa oba tima."

"Stvarno poštujem Anćelotija, imam divno mišljenje o njemu, a mislim da je slično i sa njegove strane kada sam ja u pitanju. Kada sam bio u Napoliju, Juventus je već bio mnogo jak. Znao sam da Napoli ima dugoročan projekat i želeli su da napreduju. Potpisao sam dvogodišnji ugovor i započeli smo veoma bitno poglavlje. Doveli smo igače poput Kulibalija, Mertensa, Albiola, Kaljehona. Napoli je tada zaista napredovao."



"Mnogi igrači mogu da odluče ovaj veoma bitan meč. Redsi imaju Manea, Firmina i Staridža, dok Napoli može da računa na Kaljehona, Mertensa, Albiola i Kulibalija. Ako bih morao da biram, rekao bih da će Salah i Insinje biti ti koji će prelomiti meč", rekao je Rafa Benitez.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.