MATIĆ OPREZAN: Maribor je opasan, ne smemo da dozvolim da nas kazne…

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATIĆ OPREZAN: Maribor je opasan, ne smemo da dozvolim da nas kazne…

Srpski as Nemanja Matić smatra da nije slučajnost što su Slovenci neporaženi posle prva dva kola Lige šampiona. Reprezentativac i član Čelsija kaže da ni Plavci ne mogu da računaju na sigurne bodove protiv ekipe Anta Simundže.

Čelsi u trećem kolu Lige šampiona dočekuje Maribor, snage će odmeriti favorit i autsajder. Ali..
- Znamo da je Maribor dobra ekipa. Izuzetno su kompaktni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i ostali su neporaženi protiv Šalkea i Sportinga. Moramo biti oprezni, očekujem tešku utakmicu i moramo pokazati kvalitet. Gledali smo neke snimke njihovih utakmica i baš su opasni. Ne želimo da im damo nimalo prostora, jer su sposobni da nas kazne – sa poštovanjem ističe reprezentativac Srbije.
Čovek koji je Čelsiju doneo pobedu u Lisabonu protiv Sportinga jedinim golom na utakmici nastavio je sa pohvalama, na račun saigrača Seska Fabregasa.
- Sesk je sjajan fudbaler i dobro se osećam kada smo zajedno na terenu. Uvek se otvara kada imam loptu i trenutno je jedan od naših najvažnijih igrača. Sa njim je lako igrati. Sada mogu potpuno da se posvetim mojim zadacima i izvršavam ono što trener traži od mene. Mnogo je važno što imam Seska uz sebe, prošle sezone smo bili dobri i sada smo još više napredovali – ističe Matić.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

PARTIZAN OSTAO BEZ NAJBOLJEG: Vulićević završio sezonu?


Sigurno znaš…


PRIMERA: Hetafe do preokreta u zaustavnom vremenu! (VIDEO)




Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.