Matić poziva na oprez: Maribor je opasan, ne smemo im dati prostora!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić poziva na oprez: Maribor je opasan, ne smemo im dati prostora!

Matić ne potcenjuje najprijatnije iznenađenje Lige šampiona...

Maribor nije naivan. Nemanja Matić poštuje slovenački klub i poziva svoje saigrače na oprez pred duel sa Mariborom u Ligi šampiona! Srpski as smatra da nije slučajnost što su Slovenci neporaženi posle prva dva kola i čak ni strašni Čelsi ne može da računa na sigurne bodove protiv ekipe Anta Simundže.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Čelsi u trećem kolu Lige šampiona dočekuje šampione Slovenije kao prvoplasirana ekipa na tabeli. Okršaj najvećeg favorita i najvećeg autsajdera Grupe G po rečima Nemanje Matića nije unapred dobijena utakmica za Plavce.

’’Znamo da je Maribor dobra ekipa. Izuzetno su kompaktni i ostali su neporaženi protiv Šalkea i Sportinga. Moramo biti oprezni, očekujem tešku utakmicu i moramo pokazati kvalitet. Gledali smo neke snimke njihovih utakmica i baš su opasni. Ne želimo da im damo nimalo prostora, jer su sposobni da nas kazne’’, sa poštovanjem ističe reprezentativac Srbije.

Čovek koji je Čelsiju doneo pobedu u Lisabonu protiv Sportinga jedinim golom na utakmici nastavio je sa pohvalama. Ovoga puta sipao je komplimente na račun saigrača Seska Fabregasa.

Sesk je sjajan fudbaler i dobro se osećam kada smo zajedno na terenu. Uvek se otvara kada imam loptu i trenutno je jedan od naših najvažnijih igrača. Sa njim je lako igrati. Sada mogu potpuno da se posvetim mojim zadacima i izvršavam ono što trener traži od mene. Mnogo je važno što imam Seska uz sebe, prošle sezone smo bili dobri i sada smo još više napredovali, ističe Matić.

Hoće li Maribor nastaviti da odoleva velikanima ili će Čelsi potvrditi klasu? Saznaćemo sutra...

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MATIĆ OPREZAN: Maribor je opasan, ne smemo da dozvolim da nas kazne…

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2014, 00:13

Srpski as Nemanja Matić smatra da nije slučajnost što su Slovenci neporaženi posle prva dva kola Lige šampiona. Reprezentativac i član Čelsija kaže da ni Plavci ne mogu da računaju na sigurne bodove protiv ekipe Anta Simundže.. . Čelsi u trećem kolu Lige šampiona dočekuje Maribor, snage...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.