MAJKA DEČAKA UBICE DANAS PRED SUDIJOM: Prvi put iznosi svoju odbranu i imaće susret oči u oči sa roditeljima ubijene dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2024, 07:30

MAJKA DEČAKA UBICE DANAS PRED SUDIJOM: Prvi put iznosi svoju odbranu i imaće susret "oči u oči" sa roditeljima ubijene dece

Majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, danas bi prvi put od zločina koji je počinio njen sin pred Višim sudom u Beogradu trebalo da iznese detaljno svoju odbranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJKA DEČAKA UBICE DANAS PRVI PUT IZNOSI ODBRANU Njen DNK pronađen na čauri, suočava sa roditeljima ubijene dece

Izvor: Blic, 15.Maj.2024

Miljana Kecmanović (46), majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, danas bi po prvi put od zločina trebalo da detaljno iznese svoju odbranu u Višem sudu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.