Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vijesti za Real, Bejl mora na operaciju

Nezamjenjivi igrač tima Zinedina Zidana morao je napustiti terena već u 58. minuti gostovanja kod Sportinga u Ligi šampiona, gdje je Real dobio utakmicu (2:1), ali izgubio ključnog čovjeka.

Veliki Realovi problemi s povredama glavnih igrača se nastavljaju, jer čim se neko oporavi s dugog popisa ranjenika, novi ga zamijeni. Tako su se u proteklih sedmica na teren vratili Luka Modrić, Serhio Ramos i Karim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Benzema, dok je Kazemiro počeo s treninzima, ali se Pepeu i Krosu na spisku povrijeđenih pridružio prije par dana Alvaro Morata, a sada i Geret Bejl.

Velšanin je u 16 nastupa ove sezone sedam golova postigao i četiri namjestio, a ekipa šampiona Evrope nezamisliva je bez njega na desnom krilu.

Nakon što je prerano i prisilno odšepao sa stadiona u Lisabonu zbog povrede gležnja koji je natekao, španski mediji tvrde da su pretrage pokazale da Bejlu minimalno slijedi mjesec i po pauze, a gotovo sigurno će morati i na operaciju, što produžuje vrijeme njegovog oporavka.

Real će svakako bez Bejla morati igrati niz važnih utakmica: Barselonu u španskom prvenstvu, Borusiju Dortmund u Ligi šampiona i klupsko Svjetsko prvenstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.