LŠ: Seltik siguran, Lazović asistirao u remiju

Izvor: B92, 10.Jul.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Seltik siguran, Lazović asistirao u remiju

U prvim mečevima prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Seltik je bio siguran na gostovanju u Jermeniji, dok je Videoton remizirao u Luksemburgu.

Fudbaleri Seltika savladali su jermenski Alaškert sa ubedljivih 3:0 golovima Eduarda, Foresta i Mekgregora i obezbedili sebi sigurnu prednost pred revanš u Škotskoj.

Mađarski Videoton, koji vodi bivši strateg Partizana Marko Nikolić, a za koji nastupaju Danko Lazović i Stefan Šćepović, nije potvrdio ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << favorita protiv luksemburškog Dudelanža.

Za Videoton utakmicu je počeo bivši 'crno-beli' Danko Lazović, koji je sjajnom asistencijom Hustiju doneo vođstvo svojoj ekipi krajem prvog poluvremena.

Ipak, Mađari nisu izdržali, a nije ni pomoglo uvođenje Šćepovića u 79. minutu, pa je Dudelanž izborio remi golom Melisea u 58. minutu i sa rezultatom 1:1 će putovati na revanš ekipi Marka Nikolića.

Hapeol Ber Ševa je rutinski savladala Floru u Estoniji sa 4:1. Golove za prvaka Izraela postizali su Saha i Cedek u prvom, a Maman i Ezra u drugom poluvremenu, dok se za domaćina upisao Sapinen iz penala krajem utakmice.

Najveće iznenađenje viđeno je u Gruziji, gde je domaćin Torpedo bio boji od Šerifa iz Tiraspola.

Posle nerešenog prvog poluvremena, Gruzini su golom Kuhanidzea u 64. minutu iz penala došli do jako bitne pobede pred revanš u Moldaviji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.