LŠ (kval.) - Škendija već u drugom kolu

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (kval.) - Škendija već u drugom kolu

Šampion Makedonije ubedljivom pobedom nad Nju Sejntsima iz Velsa već bukirao kartu za drugo kolo kvalifikacija.

Nakon prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koju su ekipe Škendije i Nju Sejntsa odigrale u Skoplju, možemo da kažemo da znamo ime prvog kluba koji je obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja.

Škendija je meč igrača na stadionu "Filip II Makedonski" u Skoplju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali joj to nije smetalo da počisti šampiona Velsa i da posle prvog meča reši pitanje plasmana u drugo kolo.

Šampion Makedonije slavio je rezultatom 5:0 (2:0) tako da se slobodno može reći da je klub iz Tetova obezbedio svoje mesto u narednoj rundi kvalifikacija.

Vodeći gol za domaće postigao je Izair Emini, a preostala četiri bila su delo raspucanog Besarta Ibraimija koji je "bacio poker" i zapečatio sudbinu Velšana.

Revanš je zakazan za 17. jul u Osvestriju ali bi on trebalo da predstavlja formalnost za Škendiju koja polako može da razmišlja o duelu sa boljim iz dvomeča Torpeda i Šerifa (2:1).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibraimi x4, Legija probila irski bunker

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2018

Apsolutna zvezda prvih mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona je napadač Škendije Besart Ibraimi. Napadač Škendije prosto je razneo velški TNS, postigavši četiri pogotka. Na kraju Škendija je slavila sa 5:0 i praktično vizirala kartu za narednu rundu kvalifikacija. Čovek koji je bio član...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.