Krvavo veče u Madridu: Kad španska policija “prevaspitava“ navijače Šalkea (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavo veče u Madridu: Kad španska policija “prevaspitava“ navijače Šalkea (VIDEO)

Na revanš meč osmine finala LŠ između Reala i Šalkea u Madridu doputovalo oko 3.000 navijača nemačkog kluba, a neki su imali bliski susret sa španskom policijom

Krvava uvertira duela Real – Šalke u Madridu u fudbalskoj Ligi šampiona. Policija u španskoj prestonici uhapsila je dvojicu navijača nemačkog kluba zbog incidenata ispred jednog bara na trgu Puerta del Sol u centru Madrida.

Oko 3.000 navijača nemačkog kluba doputovalo je u Madrid, a deo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njih “zauzeo“ je centar Madrida u ponedeljak uveče. Do sukoba sa policijom došlo je kad su “momci u plavom“ pokušali da grupišu navijače Šalkea ispred jednog bara.

Nezadovoljne pristalice nemačkog kluba počele su zatim pivom da gađaju policiju, a jedan od navijača je odmah izveden napolje i krvave glave “spakovan“ u kola i priveden u stanicu. Drugi navijač uhapšen je nešto kasnije na istom trgu.

Večerašnja utakmica na stadionu Santjago Bernabeu igra se od 20.45, a Real iz prvog duela ima prednost od 2:0.

(FOTO: Youtube printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Policija u Madridu uhapsila dvojicu navijača Šalkea

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2015

MADRID - Španska policija uhapsila je dvojicu navijača Šalkea, koji su se sukobili sa njima u centru Madrida, uoči drugog meča osmine finala Lige šampiona protiv Reala, koji se igra večeras...Kako prenosi "Daily mail", više od 3.000 navijača Šalkea stiglo je u špansku prijestonicu da bodri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.