Kraj Atletika kakvog smo znali, odlaze trojica najboljih, ovo su cena i opcije za Grizmana!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj Atletika kakvog smo znali, odlaze trojica najboljih, ovo su cena i opcije za Grizmana!

Simeone otvara novu eru, počinje odlaskom godina, a moguće je da će Atletiko biti u potpuno novom ruhu.

Posle neuspeha u Ligi šampiona, mnogo je upitnika nad ekipom Atletika. Najplaćeniji trener sveta, Simeone, ostaje, ali će sprovesti revoluciju posle silaska velike generacije.

Nogu povlači Godin koji odlazi u Inter, Lukas Ernandez čeka da Bajern plati klazulu od 60 miliona i odvede ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Madrida, a priča se da odlazi i Dijego Košta, meta je Kavani iz Pari Sen Žermena kome navodno nije ponuđen novi ugovor, Tuhel traži novog napadača.

Ipak, L'Ekip tvrdi da je Grizman na prodaju. Naravno, nije to ideja Atletika, već Francuz želi da ode. Propao je transfer u Barselonu, odlučio se da ostane u Madridu i čini se pogrešio.

Bilo kako bilo, klauzula je 200 miliona, ali to neće niko platiti, prema nekim informacijama Atletiko bi ga prodao za 120 miliona, plus lako ostvarive bonuse od tridesetak.

Grizman neće u Real, Siti i Čelsi će najverovatnije biti pod zabranom kupovine, ostaje Junajted kao solucija koja je bila aktuelna pre nekoliko sezona. Ali, da li "Đavoli" razmišljaju o tome, imaju Rašforda, Lukaku je pronašao formu, prioriteti su neke druge pozicije.

Barselona?

Oni razmišljaju da prodaju Kutinja i ulože novac u novog napadača, to će biti verovatno Luka Jović, ali bi nova situacija oko Grizmana mogla da ih natera da ponovo razmisle.

PSŽ bi navodno odmah poslao ponudu, ako zaista Nejmar ode u Real, ali Grizman nije zainteresovan za francusku ligu, čak ni uz astronomska primanja, već ima 20 miliona po sezoni, ali i ambiciju da igra u Španiji ili Engleskoj...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.