KRŠ I LOM U NAPULJU: Navijači ubacili baklju u auto nasred ulice, skroz je izgorio! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRŠ I LOM U NAPULJU: Navijači ubacili baklju u auto nasred ulice, skroz je izgorio! (FOTO)

Nastavljaju se užasni navijački okršaji po Napulju pred utakmicu Lige šampiona između Napolija i kijevskog Dinama.

Jedan ukrajinski navijač je u utorak uveče uboden, a u sredu je bačena baklja u taksi vozilo, marke "fiat punto". Fotografiju auta možete pogledati klikom >>> OVDE.

Ceo automobil se zapalio, a vozač i suvozač su imali vremena srećom da pobegnu. Jedan od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je lakše povređen.

U toku dana, policija je imala dosta posla u rasterivanju huligana koji su bacali flaše i druge predmete. Na kraju su policajci morali da iskoriste suzavac.

Podsetimo da je pred prvu utakmicu Dinama i Napolija nekoliko ukrajinskih navijača bacalo kese sa urinom na italijanske.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Fiat,   Fiat Punto

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bahato je parkirao PORŠE na ulici zbog čega su mu automobil RAZNELI BOMBOM (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2016, 13:25

Luksuzni iznajmljeni "porše" je raznesen nakon što je greškom označen kao pretnja, a ovaj neobični incident dogodio se u prometnom delu Pariza, blizu Senata...Vozač automobila marke "porše karere S" je ilegalno parkirao vozilo, te je to razlog zašto je vozilo označeno kao pretnja. Čovek pod...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.