Ferguson: Važno je što publika stala uz tim, Runi je posebna priča

Izvor: Blic, 21.Okt.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Važno je što publika stala uz tim, Runi je posebna priča

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferugson bio je zadovoljan minimalnom pobedom nad Bursasporom u Ligi šampiona, a posle meča nije propustio ni da prokomentariše situaciju sa Vejnom Runijem.

"Bila je ovo jako važna pobeda za nas, ali i za naše navijače. Oni su stali uz tim, stvarno su bili sjajni. Mogli smo možda da igramo malo bolje, da budemo agresivniji u napadu, ali smo zadržali pravi intenzitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u igri i kontrolisali zbivanja na terenu", rekao je Ferguson.

Govoreći o Runiju, koji je najavio odlazak iz Junajteda, strateg tima sa Old Traforda je imao originalan pogled na čitavu situaciju:

"Nisam pročitao Runijevo saopštenje, ali ću verovatno baciti pogled na to sutra. Kao što sam već rekao, vrata su (mu) otvorena. Mi u klubu želimo da zadržimo kvalitetne igrače, naročito kada su tako mladi. A on želi neko 'osiguranje'?! Jesam li ja osvojio 30 trofeja ili nisam?", pita se Ferguson.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.