Noćioni rekao zbogom: Odlazim pre nego što me oteraju!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Apr.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćioni rekao zbogom: Odlazim pre nego što me oteraju!

"Tokom cele karijere sam uvek bio iskren, davao sve od sebe na svakom treningu i utakmici. Ostavljam košarku sa najvišeg nivoa u Evropi", rekao je legendarni El Čapu

Argentinska, ali i evropska i svetska košarka ostaju bez istinske legende. Prvotimac Real Madrida Andres Noćioni odlučio je da okonča profesionalnu karijeru po isteku ove sezone.

On je odluku saopštio na svom Tviter profilu, gde je ostavio više nego interesantne poruke.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />"Posle toliko bitaka odlučio sam da prestanem da razbijam flašu vode svaki put kada me zamene i tako ispolivam sve saigrače i stručni štab", šaljivo je napisao Noćioni.

Noćioni je u Madridu od 2014. godine, a tokom karijere osvojao je brojna odličja sa nacionalnom timu, kao što su zlato sa Olimpijskih igara u Atini 2004, bronze iz Pekinga i srebra sa Svetskog prvenstva u Indijanapolisu.

"Odlazim pre nego što me oteraju. Tokom cele karijere sam uvek bio iskren, davao sve od sebe na svakom treningu i utakmici. Ostavljam košarku sa najvišeg nivoa u Evropi", zaključio je Noćioni u svojoj poruci.

Popularni El Čapu 2015. godine je osvojio Evroligu sa Realom i bio MVP fajnalal fora u španskoj prestonici.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.